Duette®gordijnen

Duette®gordijnen

De Duette®️ gordijnen zijn een mooi, sfeervol product binnen de Duette®️ collectie en kenmerkt zich door een bijzondere gesloten celstructuur, bestaande uit een geplooide voorzijde en een vlakkere achterzijde. Door de unieke constructie blijft het gordijn mooi gelijkmatig geplooid. Wist u dat Duette®️gordijnen ideaal zijn voor serre’s? De serre-Duette®️gordijnen kenmerken zich door een honinggraat-structuur en bezitten een geplooide voor- en achterzijde. Dankzij de gesloten celstructuur beschikt de Duette®️gordijnen over isolerende eigenschappen en zijn dan ook speciaal geschikt voor serre-toepassingen. U creëert een heerlijk binnen klimaat waar het ’s winters behaaglijk warm en ’s zomers aangenaam koel is. De optrekkoorden zijn onzichtbaar weggewerkt, waardoor geen lichtgaatjes te zien zijn (bij de Plissé’s zijn de lichtgaatjes wél te zien). Bijzonder in de collectie zijn de duostoffen met een gekleurde voorzijde en een witte achterzijde, voor extra reflectie van licht en warmte. Serre-Duette®️gordijnen worden ingespannen. Men kan dit met een bedieningsstok van links naar rechts schuiven of van boven naar beneden en vicé versa.

Er zijn drie speciale stofsoorten:

  • Topar®, Reflecterend en beschermend – Deze stofbehandeling zorgt voor een zeer goede warmte reflectie en is bestand tegen insectenvuil en glasreinigers.
  • DustBlock™, Vuil- en vochtwerend – Beschermt de stof tegen droog vuil (zoals stof en rook) en is bestand tegen vloeistoffen op water- of oliebasis (zoals koffie en wijn). Het product hoeft veel minder vaak gereinigd te worden. Ook na het wassen blijft de beschermlaag zijn functie behouden.
  • SanaPlus™, Antibacterieel – Deze stof bevat perfecte antibacteriële eigenschappen, ook na reiniging.

Dankzij het betrouwbare stabiele rail- en bedieningssysteem zijn zowel de Duette®️gordijnen als Plissé gordijnen geschikt voor serre’s, dakramen, gewone en bijzondere raamvormen. Of deze nu makkelijk of moeilijk bereikbaar zijn.