Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën

Wij hebben horizantale jaloezieën van aluminium, hout, PVC, leder en stof
(Voor info PVC, leder en stof, kom in de showroom)

Aluminium Jaloezieën
Met trots toont Blancozon de collectie aluminium horizantale jaloezieën. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van stijlvolle smalle lamellen tot lamellen met een robuuste uitstraling. Dit product heeft voor elke raamafmeting unieke oplossingen en decoratieve opties. De lamellen zijn leverbaar in de breedtes 16, 25, 35, 50 en zelfs 70 mm én in meer dan 230 verschillende kleuren en afwerkingen. Er is dus altijd een lameltype dat bij uw smaak en persoonlijke stijl past. De materialen van hoge kwaliteit en de verbeterde bedieningssystemen bieden u comfort, lichtregeling en een persoonlijk ontwerp, waarmee u uw inrichting helemaal ‘af’ kunt maken.

Houten Jaloezieën
Blancozon biedt al jaren houten jaloezieën aan die FSC® gecertificeerd zijn. Ook bieden we bamboe aan, het meest ecologisch verantwoorde hout afkomstig van speciale plantages. hiermee tonen we onze betrokkenheid bij een duurzame wereld.

Bijzondere houtsoorten
Hieronder een greep uit de collectie.

  • Hardhout – Hardhout, zoals bijvoorbeeld walnoot of esdoorn, geeft uw interieur een exclusieve uitstraling. Een speciaal ontwikkelde UV-olie versterkt tevens het karakter.
  • Bamboe – Het ecologische aspect van deze houten jaloezieën ligt in het feit dat de grondstof, bamboe, bijzonder snel groeit en weer aangeplant kan worden.
  • Basics – Dit materiaal wordt toegepast op plaatsen waar het binnenklimaat ongeschikt is voor echt hout, bijvoorbeeld in ruimten met een hoge vochtigheid zoals badkamers en huizen aan het water. het eerste alternatief dat eruit ziet en voelt als hout.