Verticale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën (Verticale Lamellen)

Moderne en sfeervolle bekleding voor grote ramen
Blancozon brengt met haar collectie verticale jaloezieën volop mogelijkheden om zelf het invallende licht en het doorzicht in uw huis optimaal te reguleren. Door hun strakke uitstraling zijn verticale jaloezieën zeer geschikt voor eigentijdse interieurs, voor grote ramen, schuifdeuren of zelfs afwijkende raamvormen. De collectie biedt een rijke keuze aan kleuren, patronen, rijke structuurweefsels en transparanties. Aangevuld met aluminium en PVC lamellen, die ook verkrijgbaar zijn in geperforeerde uitvoeringen, biedt dit product bijna ongekende mogelijkheden.

Lamelbreedte
Zowel de stoffencollectie als het aluminium en PVC assortiment zijn beschikbaar in diverse breedtes. U kunt, al naar gelang het materiaal en uw persoonlijke wensen, kiezen voor lamelbreedtes vanaf 50 mm tot zelfs 250 mm.

Een persoonlijk, opvallend en speels effect creëert u door te kiezen voor een combinatie van stoffen in één verticale jaloezie. U kunt bijvoorbeeld een uni stof prachtig aan laten sluiten op een dessin stof in dezelfde kleurstelling.