Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Perfectie in sfeer en licht
In de vouwgordijnen collectie vindt u vouwgordijnen in talloze prachtige stoffen met een variëteit aan fraai dessins en sprekende kleuren. Transparante stoffen, mooie structuur stoffen, bijzondere prints en naturelle stoffen behoren tot de mogelijkheden. Diverse stijlvolle uitvoeringen en afwerkingsmogelijkheden garanderen dat uw persoonlijke wensen de norm zijn.

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in drie modellen:

  • Vlakhangende, zonder baleinen – Het vouwgordijn zonder baleinen valt mooi soepel. U trekt het vouwgordijn per segment omhoog, zodat u een perfecte lichtinval realiseert.
  • Vlakhangende, met baleinen – Het vouwgordijn met horizontale baleinen is een mooi strak hangend vouwgordijn dat zorgt voor een fraai lijnenspel. Uw vouwgordijn is blikvanger. De standaard plooival wordt door de fabrikant bepaalt. Vooral bij hoge, smalle ramen vergroot dit de ruimtelijke werking. U kiest voor een persoonlijke woonsfeer met karakter. Dat is thuiskomen!
  • Ruimgeplooide Vouwgordijnen – Dit is een stijlvol en klassiek gedrapeerd vouwgordijn. Het geeft uw kamer een rijk en barok aanzien. Dit stijlvolle vouwgordijn heeft een weelderige, ruime plooival, die ook neergelaten zichtbaar is.
 

Bedieningsgemak
Vouwgordijnen zijn er in koordbediening en eindloos koordbediening. Diverse handige bedieningsopties zijn bijvoorbeeld elektrische bediening, die completeren uw wooncomfort. De vouwgordijnen zijn simpel te reinigen, doordat ze eenvoudig van het mechaniek af te nemen zijn. Zo blijft uw vouwgordijn tijdloos mooi.